åbyhøj.klinikleje-aarhus.dk: Klinik i Johannes Ewaldsvej

Klinik i Johannes Ewaldsvej

Johannes Ewaldsvej Johannes Ewalds Vej er en af Åbyhøjs attraktive veje for familier, på grund af den tætte beliggenhed ved institutioner. Med denne beliggenhed har man blot 4 km. til Aarhus centrum, indkøbsmuligheder tæt ved, Brabrandstien indenfor løbe-/gåafstand og med motorvejsnettet tæt ved, for pendlere der skal ud af byen.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.

Icon CO2 neutral website English transparent.png